Het beheer van uw applicaties / systemen deels of geheel uit handen geven. Geen zorgen meer over beschikbaarheid of beveiliging. Het maakt daarbij niet uit of u systemen in-house of in the cloud draaien.

Het optimaal beschikbaar houden van systemen en applicaties is specialistisch werk. Westplaat IT heeft twintig jaar ervaring in huis op het gebied van Windows, Linux, Solaris en daarop draaiende applicaties.

Het zo efficient mogelijk inrichten van beheer kan een mooie besparing in tijd en geld opleveren. Het verregaand automatiseren van beheertaken zorgt bovendien voor minder fouten en een snellere herbouw tijd in geval van calamiteiten. Een hele zorg minder!

Het kan gaan van redelijk eenvoudig te gebruiken scripts tot de complete implementatie van een configuratiebeheer systeem zoals puppet. Daarbij is het ook mogelijk om mee te liften op beheer services die Westplaat IT als shared service aanbiedt.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zaken maar deels uit handen te geven. Zo kan ook alleen gezorgd worden voor specifieke zaken zoals monitoring, beveilingsadvies of de ontwikkeling van scripts.

Neem contact op voor een kennismaking of vrijblijvend aanbod