Workshop WordPress voor basisschool de Bron

Screen Shot 2013-06-05 at 11.37.59Maandag drie juni was ik vroeg in de avond te gast bij CBS De Bron in Oude-Tonge. Deze basisschool heeft sinds enige tijd een nieuwe website op basis van de bekende website tool WordPress. De docenten en een aantal andere ge├»nteresseerden wilden graag op weg geholpen bij het plaatsen van berichten en foto’s.

 

Tijdens de workshop hebben de deelnemers in koppels gewerkt op de computers in hun eigen computerlokaal. Iedereen heeft zijn kennis en praktische vaardigheden kunnen verhogen en tijdens de workshop hebben de deelnemers goede tips uitgewisseld. Ook was er ruimte om na te denken over doelgroepen van de website en hoe deze het beste bediend kunnen worden. Een onderwerp waar de school nog verder mee aan de slag gaat.

 

In de directe toekomst zal ik in een maandelijks contact verzamelde vragen beantwoorden en eventuele problemen op gaan lossen.